top of page

GEVELBEKLEDING IN DE PROVINCIE ANTWERPEN

GEVEL MET HOUT, LEIEN OF SIDINGS? BEKLEDEN EN ISOLEREN MET ISOFINISH? VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE OP MAAT!

Gevelbekleding en gevelisolatie

Welke indruk maakt uw woning vandaag? Heeft uw gevel zijn beste tijd gehad? Of bent u op zoek naar één oplossing om uw gevel te bekleden en te isoleren? Dankzij gevelbekleding kan Dakwerken Van der Velden uit Massenhoven voor een indrukwekkende transformatie zorgen. Uw gevel en zo ook de uitstraling van uw volledige woning ondergaan een verbluffende metamorfose.

Gevelrenovatie met hout of andere materialen

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van gevels met hout, met duurzame houtsoorten als padouk of eik voor een prachtig en kwaliteitsvol eindresultaat. Ook voor gevelbekleding met leien, sidings van Trespa en Rockpanel kunt u bij ons aankloppen.

Dakwerken Van der Velden

Waarom gevel kiezen met hout?

Kiezen voor een gevel met hout, is kiezen voor een gevel in een warme en natuurlijke look die barst van karakter en charme. Een gevel in hout is tijdloos en een streling voor het oog. Gevelbekleding met hout is bovendien goed combineerbaar met gevelisolatie.

Gevelisolatie

U denkt aan gevelisolatie? Dan denkt u op lange termijn. Wij kunnen bij uw gevelrenovatie ook uw gevelisolatie vakkundig realiseren. Zo bespaart u later op heel wat energiekosten, geniet u van meer wooncomfort, vermijdt u vochtproblemen en beschermt u uw woning doeltreffend.

Isofinish, één slim systeem voor gevelbekleding en gevelisolatie

Met het revolutionaire Isofinish kunnen we uw gevel in één beweging transformeren én beschermen. Isofinish is het eindresultaat van 6 gerenommeerde merken: Deceuninck, Eternit, VMZINC, Wienerberger, Recticel Insulation en Borgh. Dit duurzame en onderhoudsvrije systeem is een all-in one oplossing om uw buitengevel te bekleden en te isoleren. U geniet van een maximum aan bescherming, keuzemogelijkheden en isolatiepremies. Zo kunnen wij uw gevel bekleden en isoleren met PVC, gevelstroken, gevelpanelen, leien of pannen, zink of kleipannen. Zoveel mogelijkheden in één enkel systeem!

Dakwerken Van der Velden

Gevel vernieuwen met hout, leien of sidings in de provincie Antwerpen? 

Vraag vrijblijvend uw offerte op maat!

bottom of page