top of page

DAKWERKEN OP HELLENDE DAKEN IN MASSENHOVEN

EEN HELLEND DAK PLAATSEN, DAKRENOVATIE MET DAKISOLATIE OF DAKHERSTELLING? VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE OP MAAT!

Specialist in hellende daken voor nieuwbouw en renovatie

Een dak laat u best door ervaren vakmensen plaatsen, zoals Dakwerken Van der Velden uit Massenhoven. In heel de provincie Antwerpen worden we veel gevraagd voor de plaatsing van hellende daken. We zijn thuis in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Hierbij staat u steeds in contact met onze ervaren zaakvoerder. Kwaliteit, een persoonlijke opvolging, respect voor de deadlines en een perfecte afwerking zijn gegarandeerd!

Soorten dakbedekking hellend dak

Een hellend dak kan gelegd worden in diverse materialen, zoals dakpannen en leien. Wij plaatsen of vernieuwen uw pannendak of leiendak volgens de regels van de kunst. Een dak met natuurleien of kunstleien, traditionele pannen of tegelpannen? Aan u de keuze. Als ervaren dakdekkers geven we u hierin graag advies op maat.

Dakwerken Van der Velden

Waarom uw dak isoleren?

U kunt er niet meer naast kijken: dakisolatie is een must in Vlaanderen. Uw dak isoleren is dan ook een verstandige keuze. Zo vermindert u niet alleen uw ecologische voetafdruk, maar bespaart u ook op uw energiefactuur! Bij de plaatsing van een nieuw dak of bij een dakrenovatie kiest u dus het best ook voor een degelijke dakisolatie. Hierbij kan Dakwerken Van der Velden u helpen. Wist u trouwens dat u misschien in aanmerking komt voor een premie? Bespaar uzelf de moeite, want wij zorgen voor de volledige aanvraag.

Dak isoleren

Allround dakman

Dakwerken Van der Velden kan uw daktimmerwerken, dakisolatie, de plaatsing van dakvensters zoals Veluxramen en koepels en de plaatsing van dakgoten op zich nemen. We kunnen zelfs meteen ook uw gevelbekleding realiseren! Zo hebt u slechts één aanspreekpunt voor de volledige werkzaamheden.

Dakwerken Van der Velden

Bekijk enkele realisaties

Dakwerken Van der Velden

Gevel- of dakwerken in Massenhoven of elders in de provincie Antwerpen? 

Vraag vrijblijvend een offerte aan Dakwerken Van der Velden aan!

bottom of page