top of page

PLATTE DAKEN IN DE PROVINCIE ANTWERPEN

VAN ROOFING TOT EPDM MET RESITRIX. VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE OP MAAT!

Specialist in platte daken in nieuwbouw en renovatie

Een plat dak plaatsen in de provincie Antwerpen? Laat dit werk over aan Dakwerken Van der Velden uit Massenhoven. Wij plaatsen platte daken met roofing en EPDM in nieuwbouw of bij dakrenovaties. Hierbij staat u in contact met de zaakvoerder en garanderen we een plat dak op maat.

Isoleren is goed voor uw portemonnee

Wij werken met Duo High Tech 4AGR/F C180 firecare roofing van De Boer. Daar hebben we een aantal goede redenen voor. Deze roofing is immers vliegvuurbestendig, volledig uv-bestendig en elastisch rekbaar. Het geniet bovendien van een hoge mechanische weerstand en heeft een extreem goed kleefvermogen. Doe daar nog een minimum levensduur van 35 jaar bij en u weet: Dakwerken Van der Velden plaatst duurzame platte daken met roofing van kwaliteit.

Platte daken
Dakwerken Van der Velden

Kiezen voor een plat dak met EPDM

Voor uw platte dak met EPDM kiezen we resoluut voor Resitrix om een duurzame oplossing te garanderen. Resitrix is een EPDM-dakafdichting die intern gewapend is met glasvezel. Dit interne wapeningsnet zorgt voor dimensionele stabiliteit en een hoge inscheurweerstand. EPDM is een eenlaags synthetisch dakrubber. EPDM-afdichtingen garanderen een uitstekende weerstand tegen extreme weersinvloeden en verzekeren een levensduur van wel minstens 50 jaar. Zo eindigt u met een hoogwaardig plat dak waar u zo goed als levenslang geen omkijken meer naar heeft!

Resitrix

Bekijk hier enkele realisaties van platte daken

Dakwerken Van der Velden

Een plat dak in de provincie Antwerpen?

Bekijk alvast enkele realisaties en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat!

bottom of page